Vlot Diensten en Projecten

Vlot Hoveniers diensten en projecten zijn er in verschillende categorieën.

-Tuin onderhoud  : Voor uw eigen tuin plezier is het raadzaam om uw tuin te onderhouden,  wij doen dit graag voor u. De tuin is een verlengstuk van uw woning of bedrijf. Om de uitstraling van de  woning of  bedrijf uw tuin of plantsoen te waarborgen is regelmatig onderhoud en aandacht een vereiste.
Wij helpen u graag bij de uitvoering, tegen ons voordelig uurtarief.

-Tuin aanleg of tuin aanpassing : Bij het aanleggen van werkzaamheden in de tuin gaan wij uit van het tuin ontwerp en het  inventarisatie plan die eerder met u uitvoerig is   besproken en opgesteld. Tuinaanleg kan het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden. Het heeft zelfs voordelen in de winter, omdat uw dan in het voorjaar al kan genieten van uw tuin.
Uiteraard kunnen wij ook aanpassingen of kleine veranderingen verrichten in de tuin, uw wens realiseren wij graag. Er zijn talloze mogelijkheden te creëren, VLOT kan veel.

-Tuin ontwerp : Het tuin ontwerp is natuurlijk de basis waarin we onze ideeën en wensen   in de tuin gaan bedenken en realiseren.
Wij maken graag met u een inventarisatie plan, zo dat dit het beste bij uw wensen en leef   situatie past.

Kunstgras boer dealerKunstgras aanleggen : Sinds kort zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Kunstgrasboer.nl . Dit zijn nuchtere boeren uit Nunspeet die weten waar ze het over hebben.  Wij hebben de beschikking over een presentatie kistje waar u direct kunt zien en voelen betreft de kwaliteit en prijs.

Huis onderhoud : Ook voor klussen in huis kunnen we veel voor u betekenen. Er zijn altijd wel wat uitgestelde klussen waar u zelf geen zin in heeft, tijd ontbreekt of uw heeft niet het juiste gereedschap.  Zoals bijvoorbeeld : Gevel en dakgoten reinigen, buiten of binnenkozijnen schilderen, plafond en muren schilderen of alles binnen schilderen, Laminaat leggen, planken ophangen, kasten monteren, etc etc.
En mochten wij dit zelf niet kunnen uitvoeren, zullen we uw helpen om de juiste expert te vinden die het wel kan uitvoeren.

Prijs indicatie : Wij maken naar aanleiding van ons bezoek altijd netjes een opgave waarin o. a. een richtprijs wordt aangegeven over de afgesproken werkzaamheden en materialen. Wij streven ernaar dat het werk vlotter verloopt dan verwacht dan betaalt u uiteraard minder.                                          Wat omvat ons uurtarief ; lager dan gemiddeld, gediplomeerd advies, goede planning en afspraken,transparante opgave-offerte, efficiënte/nauwkeurige werkmethode, professioneel-vakkundig gereedschap en kwaliteit.

Hieronder een aantal voorbeelden van diverse projecten :

Tuinonderhoud:

Tuinonderhoud:

Tuinonderhoud:

Tuinaanleg / Ontwerp:

Tuinaanleg / Ontwerp:

Tuinaanleg / Ontwerp:

Tuinaanpassing:

Tuinaanpassing:

Tuinaanpassing:

Advertenties